Lions Club

MIKLAVŽA SMO VIDELI, BOŽIČEK IN DEDEK MRAZ STA NA DOBRODELNEM BAZARJU DARILA NABIRALA NA SKRIVAJ

05.12.2017

\"\"/

Na Dobrodelnem bazarju našega Lions kluba, ki ga skupaj z Rotary klubom Novo mesto vsako leto pripravimo v začetku decembra, smo razveselili dvakratno. Miklavž, Dedek Mraz in Božiček, pravzaprav jih je bilo še več, so našli darila za številne otroke, ki jih bodo razveseljevali v najlepšem mesecu v letu… z zbranimi donacijami v zameno za darila pa bomo mi razveselili otroke iz socialno šibkih družin in jim omogočili poletno šolo v naravi.

Skozi ves dan so v soboto, 2. decembra 2017, v novomeški Qlandii  mimo stojnic z novoletnimi darili za otroke švigali starši z otroki in si ogledovali, kaj bodo naročili Miklavžu, Božičku in Dedku Mrazu. Velike in iskrive oči, veselje otrok, pri starših, dedkih in babicah pa radost v duši, saj so vedeli, kaj njihovi otroci in vnuki želijo od decembrskih dobrih mož. Skrbno zapisano, skrbno spravljeno v spomin, velikokrat pa šele ob drugem obisku stojnic, brez otrok, uresničene želje najmlajših… In dvojno dobro delo, dvakratno zadovoljstvo… 

Hvala bodo Miklavžu, Božičku ali Dedku Mrazu rekli številni najmlajši, še enkrat hvala pa jim rečemo v Lions in Rotary klubih, saj so s tem, ko so v zameno za darilo darovali denar, omogoči mnogim otrokom iz dolenjskih družin s socialnega roba poletno šolo v naravi, ki jim ji bomo z zbranimi sredstvi skupaj omogočili.

Scroll to Top