Lions Club

Obdarovanje 6-letne deklice Katarine (ZPM Lj-Moste)

14.04.2014 

\"\"/

Novomeški Lionsi smo eno skrb ljubljanske 5-članske družine, v kateri sta starša brezposelna in nas je njihova zgodba zelo ganila, vzeli na svoja pleča. 6-letni Kristini, ki bo čez nekaj mesecev prvič prestopila šolski prag, smo izpolnili veliko željo-poslali smo ji prvo šolsko torbo po njenih želja. Pa ne le to, poslali smo ji velik paket… Objavljamo pismo, ki smo ga priložili.

Draga Kristina, cenjena Mateja, spoštovani Jure, pa Matej in Nik…

Želimo odvaliti en kamen od vaših src, eno skrb boste, prepričani smo, lahko dali vstran! Lions klub Novo mesto, naše poslanstvo je pomagati pomoči potrebnim, v njem smo zbrani ljudje, ki nam ni vseeno in ki res radi pomagamo in razveselimo druge, vam pošilja vse za vašo Kristino, ki bo jeseni stopila v prvi razred osnovne šole. Prvi šolski dan je namreč eden najpomembnejših, predvsem zanjo in za vso družino. Vsi bi ga radi čim bolj polepšali svojim otrokom, da si ga zapomnijo po čem lepem, da jih lepi spomini pospremijo na odgovorno, zahtevno a čudovito pot življenja, ki vsakemu prinese drugačne izkušnje, spomine, tudi ovire, a cel kup lepih spominov. Da bo Kristina vesela, ponosna, zadovoljna prestopila šolski prag, je pred vami paket, v katerem je tisto, kar si zelo želi in tisto kar nujno potrebuje. Najprej seveda šolska torba Hello Kitty, upamo da natančno takšna, kakršno si želi. Pa šolske potrebščine, vse kar bo potrebovala za šolo in kar staršem naredi precejšen strošek. Nismo pozabili na oblačila in obutev, niti na športni kompletek. In še pižamica, v kateri naj sanja lepe šolske dni in lepe trenutke njenega otroštva. Sanje so pomembne. Naj se ji uresničijo. Da bi vaša fanta ne bila prikrajšana, pa se skupaj še posladkajte. Kristina, na prvi šolski dan bomo tudi mi mislili nate!

Lions klub Novo mesto Novo mesto, april 2014

p.s. Zgodba Kristinine družine je objavljena na tem spletnem naslovu, v časniku Delo.

http://www.delo.si/zgodbe/nedeljskobranje/mateja-in-jure-na-robu-poloznica-ali-otrok-to-je-vprasanje.html http://www.lions-d129.si/zelimo-odvaliti-vsaj-en-kamen-od-vasih-src-eno-skrb-boste-prepricani-smo-lahko-dali-vstran

Scroll to Top