Lions Club

PODALJŠUJEMO ZBIRALNO AKCIJO DO ČETRTKA, 5. MARCA 2015

28.02.2015

\"\"/

Zbiramo. 
Velik odziv tudi letos. Veseli smo, da smo ljudje z veseljem sodelujejo pri naših akcijah in darujejo po svojih močeh. Ali pa samo pospravljajo omare in dobra oblačila, obutev, šolske potrebščine in igrače prinesejo v Tabakum center Novo mesto, na zbirno mesto.

Razvrščamo. Pakiramo. 
Vse prinešeno zložimo, oblačila razvrstimo v škatle z otroškimi oblačili, ženskimi, moškimi, škatle s šolskimi potrebščinami, igračami in drugimi gospodinjskimi pripomočki. Tudi posodo za kuhanje prinašajo. 

Skladiščimo. In še čakamo. 
Kar nekaj ljudi nas je poklicali in prosijo, če lahko številna oblačila in potrebščine prinesejo tudi v prihodnjem tednu. Lahko. Podaljšali smo akcijo do četrtka, 5. Marca 2015. Zbirno mesto ostaja isto. Tabakum center Novo mesto.

Predaja.
Vse zbrano bomo predali območnim organizacijam Rdečega križa v petek, 6. marca popoldne.

Tudi Rotary klub z novomeškimi Lionsi že tretje leto sodeluje tudi pri tej dobrodelni akciji. Zvone Kink, njihov predsednik je povedal, da to počno z zavedanjem, da lahko skupaj zberemo še več, smo bolj uspešni in lažje pomagamo čim več ljudem. In res je lažje, ko nas je več, smo bolj uspešni. Pomagamo!

Scroll to Top