Lions Club

Dan za zdravje v novomeški Qlandiji – 14.12.2019

05.12.2019 

\"\"/

Rotary klub in Lions klub, oba iz Novega mesta, že vrsto let,  s skupnimi akcijami, delujeta in pomagata pomoči potrebnim v našem okolju. Ena od skupnih akcij je tudi Dan za zdravje, ki bo potekala v soboto, 14. decembra 2019, v nakupovalnem centru Qlandia v Novem mestu. Na dobrodelnem dogodku bomo obiskovalcem predstavili pomen skrbi za zdravje. Organizirali bomo merjenje krvnega tlaka, zdravniško in medicinsko osebje bo prikazalo pravilno uporabo AED defibrilatorjev, predstavila se nam bodo podjetja s svojimi izdelki v skrbi za zdravje. Z nami bodo člani Društva Paraplegikov Dolenjske, Bele krajine in Posavja.

PRIDRUŽITE SE NAM V SOBOTO, 14.12.2019, V QLANDIJI NOVO MESTO

Izkupiček dobrodelnega dogodka in zbranih sredstev donatorjev bomo v celoti namenili za pomoč  Društvu Paraplegikov pri nakupu prilagojenega vozila za potrebe prevoza njihovih članov.

Veseli bomo, če se nam boste s finančno podporo pridružili v dobrodelnosti. Tako nam boste pomagali, da skupaj uresničimo želeni cilj, s katerim bomo invalidom omogočili boljše in dostojnejše življenje. 

Scroll to Top