Lions Club

REKORDEN ODZIV NA MIKLAVŽEVEM DOBRODELNEM BAZARJU

08.12.2014

\"\"/

Še ena v vrsti dobrodelnih akcij je več kot uspela. Skupaj z novomeškim Rotary klubom smo priredili tradicionalni dobrodelni bazar v decembru v Q-Landii v Novem mestu. Stojnice z božičnimi in novoletnimi darili, starinami in dobro voljo so bile množično obiskane. Odziv je bil rekorden. V zameno za našteto so obiskovalci darovali za pomoč socialno izključenim otrokom in otrokom z družbenega roba, ki jih obdarjamo prek Društva za razvijanje prostovoljnega dela.

V verjetno najlepšem mesecu v letu, za mnoge polnem pričakovanj, prazničnega veselja in zimskih radosti, prevečkrat pozabljamo, da je za mnoge to tudi  najtežji mesec. Ker je prenekateri družini ob visokih življenjskih stroških in težkih razmerah težko izpolniti še tako majhno otroško pričakovanje.

Na njem so obiskovalci ves dan izbirali med zanimivimi in uporabnimi predmeti, praktičnimi božično-novoletnimi darili. Na svoj račun so prišli tudi zbiralci starin. Niso bile naprodaj, pač pa ponujene v zameno za dobrodelne prispevke, ki jih Lions klub Novo mesto in Rotary klub Novo mesto v celoti prek Društva za razvijanje prostovoljnega dela namenjamo otrokom, ki so socialno izključeni in živijo na družbenem obrobju.
Vsem skupaj in vsakemu posebej hvala že v naprej za obisk in za darove. Verjamemo, da bodo to pomoč otroci prepoznali kot vrednoto in zrasli v odgovorne ter poštene odrasle, ki bodo morda kdaj lahko pomagali tudi drugim.

Scroll to Top