Lions Club

Uspelo je! Pomagali ste nam in skupaj bomo razveselili pomoči potrebne v Metliki

11.03.2017

\"\"/

Tradicionalna dobrodelna akcija – zbiranje oblačil, šolskih potrebščin, igrač in gospodinjskih pripomočkov je doživela velik odziv. Zbrali smo torej več kot 3 tone oblačil in potrebščin, poln kombi je zbrano takoj odpeljal v Metliko, kjer bo Rdeči križ v nekaj dneh zbrano razdelil pomoči potrebnim.

A to še ni vse… letos je bil odziv darovalcev bistveno večji in širši, v naslednjih dneh bomo naložili še en kombi s pohištvom za otroške sobe, tudi posteljami in vzmetnicami. 

Lions klub Novo mesto, se skupaj z Rotary klubom ter podmladkoma obeh dobrodelnih klubov, to sta novomeška Leo klub in Rotaract klub, vsem, ki ste darovali potrebno pomoč, iskreno zahvaljujejo. Pomoč smo tudi letos zbirali na dvorišču novomeškega Tabakuma, jo pakirali v kartonsko embalažo, naložili v kombi in odpeljali v Metliko. Tudi v Beli krajini je dobrodelna akcija potekala istočasno. 

Pomagati je lepo, nas pa žalosti, da vedno znova ugotavljamo, da družine iz naše okolice vsako leto bolj potrebujejo pomoč različnih vrst. Zato ne stojmo križem rok. Pridružite se nam spet prihodnje leto na tradicionalni marčevski dobrodelni akciji. 

Scroll to Top