Lions Club

Zbiralna akcija rabljenih oblačil, šolskih potrebščin in igrač za družine v stiski

19.02.2016 

\"\"/

Dajmo! Stopimo tudi letos skupaj in pomagajmo!


Lions klub Novo mesto bo v sodelovanju z novomeškim Rotary klubom spet zavihal rokave in vas vabi, da prispevate po svojih močeh. Pridružujeta se nam še Leo klub in Rotaract klub iz Novega mesta. 

V prostorih podjetja TABAKUM na Cikavi v Novem mestu bomo tudi to pomlad, natančneje V SOBOTO, 5. MARCA 2016 med 8. in 12. uro zbirali rabljena oblačila, igrače in šolske potrebščine za družine v stiski. Zbrane dobrine bomo tudi letos predali družinam prek lokalnih odborov Rdečega križa na Dolenjskem in v Beli krajini. 

Vabimo vse ljudi, ki jim ni vseeno, vse ljudi dobre volje in dobrega namena, da darujete odvečna oblačila, rabljene ali pa tudi nove igrače in šolske potrebščine. 

Vsako leto z vašo pomočjo presežemo pričakovanja, vsako leto zberemo skupaj več kot 3 tone oblačil, čevljev, igrač, šolskih potrebščin in drugih pripomočkov za gospodinjstva. In žal vedno znova ugotavljamo, da  družine iz naše okolice vsako leto bolj potrebujejo pomoč različnih vrst. Zato ne stojmo križem rok. Poglejte po omarah, česar ne potrebujete in ne boste več oblekli, bi morda z veseljem oblekel kdo drug. Pomagajmo!

Scroll to Top