Lions Club

Zbiranje oblačil 2022

19.04.2022

April je znova pokazal, da zna presenetiti – ravno na dan, ko smo s prijatelji iz Dobrodelnega Leo kluba  in Rotary kluba Novo mesto organizirali dobrodelno akcijo zbiranja oblačil, obutve, igrač in šolskih potrebščin za družine v stiski, je pokazalo svojo moč in nam poslalo obilen snežni metež.

Vendar ste nas, kljub vremenu, presenetili tudi vi – vi, ki ste naši zvesti sopotniki, ki se redno udeležujete naših dogodkov in brez katerih naše akcije ne bi imele takšnega uspeha kot ga imajo. Tudi slabo vreme za vas ni bila ovira. Prišli ste in s sabo prinesli svoja nesebična srca in podarili tisto, kar bo nekomu še kako prišlo prav. Skupaj z vami smo tako zbrali za dva zvrhana kombija sredstev, ki sta se v sobotnih popoldanskih urah odpeljala proti Metliki, kjer so jih prevzeli zaposleni Rdečega križa. Sredstva, ki jih nujno potrebujejo, ker so jim v centru pošle zaloge in jih brez naše skupne pomoči težko sami napolnijo. Sredstva, ki marsikomu olajšajo težke trenutke.

Zato vam še enkrat hvala – iz srca, da pomagate, ker tako lahko pomagamo mi in tisti, katerim pomagamo mi, pomagajo drugim,… in tako se sklene veriga.

Hvala!


Članice in člani Lions, Leo in Rotary klubov iz Novega mesta

Scroll to Top