Lions Club

Dobrodelni pod jadri 2023

Tudi letos smo člani Lions kluba Novo mesto z nesebično pomočjo podpornikov in sponzorjev organizirali našo majsko akcijo – Dobrodelni pod jadri. S pomočjo vseh skupaj in vsakega posamezno smo preživeli napozaben in dobrodelen konec tedna. Deževna in vetrovna sreda, ko smo zaradi varnosti ostali v pristanu matične marine, se je prevesila v dva čudovita dneva, katera sta nam ponudila obilo jadralskih užitkov, odlično druženje in kulinariko. Vse prepleteno z dobrodelnostjo, ki je bila rdeča nit dogodka.

Slabo vreme prvi dan ni niti malo pokvarilo vzdušja, energije in dobre volje, katero smo udeleženci dobrodelne akcije prinesli s sabo. Letos smo udeleženci zapolnili 4 jadrnice, s katerimi smo iz Sukošana odpluli na otok Ist, kjer smo preživeli čudovit večer. Večina se nas je naslednje jutro povzpela do cerkvice na najvišji točki otoka, od koder je prečudovit razgled na otok Ist in okolico. Nepozabno.

Prav tako kot je bil nepozaben povratek v Sukošan, kjer nas je pričakalo presenečenje; odlična kulinarika in najboljša glasbena spremljava.

Predvsem pa je bil dosežen osnovni cilj našega druženja, zbrali smo dovolj sredstev, da bomo 30 osebam z motnjo v razvoju omogočili tedensko taborjenje ob Kolpi.

Bravo in hvala vsem!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top