Lions Club

Ob 60-letnici Osnovne šole Dragotina Ketteja smo za otroke s posebni potrebami darovali 1.000€

09.10.2015

\"\"/

Že 22 let Lions klub Novo mesto pomaga tudi otrokom s posebnimi potrebami, ki obiskujejo Osnovno šolo Dragotina Ketteja. In ta, kot smo slišali na slovesnosti »verjetno najbolj srčna šola na Dolenjskem in v Beli krajini« praznuje častitljiv jubilej, 60 let delovanja. Vsako leto znova šoli s prilagojenim programom lionsi namenimo donacijo ob novem letu, tudi letos jo bomo. 

A tokrat je v četrtek, 8. oktobra 2015, je na prireditvi in lastni glasbeno gledališki predstavi MI SKOZI ČAS ravnateljici Vidi Marolt predsednik kluba Vladimir Bahč izročil še dodatna sredstva, dodatnih 1.000€ za še lepše in lažje dni v tem šolskem letu. 

Ob tem je V. Bahč povedal: » Veseli nas, da je OŠ Dragotina Ketteja tako prepoznavna šola za otroke s posebni potrebami v Slovenskem merilu. Ponosni smo na vas, ker vam vsako leto uspe v otroke vtisniti veliko znanja in iz njih izvabiti ogromno ustvarjalnosti, kar ste vsej Sloveniji med drugim dokazali tudi z bogato, zanimivo in izvirno glasbeno-gledališko predstavo \”Potuj z menoj\” na odru Cankarjevega doma. Učenci, učitelji in vodstvo šole si zaslužite vse pohvale. 60 let je lep in visok jubilej, naj vam bodo vsa ta leta v ponos in spodbudo za prihodnja desetletja in nove uspehe.«  

Foto: Robert Kokol

Scroll to Top