Lions Club

PRAZNIKE BOMO POLEPŠALI…

13.12.2014

\"\"/

Najlepši čas v letu. December. Vesel, a ne za vse. Nekaterim bomo polepšali praznični čas ali jim olajšali vsakdan.

– Zlatku Cigiču iz Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Novo mesto smo že predali novo Braillovo vrstico, za katero smo sredstva zbrali na dobrodelnem pohodu na Trško goro.

– Drugi del zbranega denarja smo namenili bratoma iz Kostanjevice na Krki, ki so jima poplave spet uničile domovanji. 

– Za otroke, socialno izključene ali odrinjene na rob naše družbe smo skupaj z Rotary klubom zbirali prispevke na Miklavževem dobrodelnem bazarju v novomeški Q-Landii v zameno za številne izdelke na stojnici, tudi starine. Skupaj 3.000€ bomo v sredo, 17. decembra na njihovi prireditvi Živ-žav, predali Društvu za razvijanje prostovoljnega dela, ki v tri dnevne centre vključuje kar 250 takšnih otrok. 

– Učencem s posebnimi potrebami v OŠ Dragotin Kette Novo mesto bomo podarili: digitalni fotoaparat in kamero ter globuse za uporabo pri pouku v skupni vrednosti 1.000 evrov. Obdaritev bo na šolski prireditvi 23. decembra dopoldne.

– Invalidki Mojci Škrbec pa mladi Lioni, Leo klub, namenjajo denar za nakup invalidskega vozička. 

In v ponedeljek 22. decembra 2014 vas vabimo, da obiščete našo stojnico, kjer se boste lahko okrepčali z domačimi piškotki in nazdravili novemu letu, pa seveda poklepetali s člani kluba o pomoči otrokom, slepim in slabovidnim, socialno ogroženim in morda zanje namenili kakšen evro. 

Naš klub se že 22-to leto aktivno vključuje v programe pomoči slepim in slabovidnim, slušno prizadetim, materialno ogroženim otrokom in otrokom s posebnimi potrebami ter pomaga pri odpravljanju posledic naravnih nesreč na Dolenjskem in širše. In to bomo  z veseljem počeli še naprej! 

Veseli smo, da ste se številčno odzvali povabilom na naše dobrodelne akcije.

Srečni smo, ker skupaj lahko pomagamo veliko ljudem, ustanovam, društvom.

Brez vas ne bi osrečili tako veliko otrok in odraslih.

Velika HVALA članom in podpornikom kluba, donatorjem… v imenu vseh iskrivih oči, široko nasmejanih lic in toplih src. 

Lepo je dobiti, a najlepše je deliti! 

Čudovite praznične dni vam želimo in hvala, ker bomo skupaj pomagali tudi v letu 2015!

Scroll to Top