Lions Club

STOJNICA NA BOŽIČNO NOVOLETNEM SEJMU NA GLAVNEM TRGU V NOVEM MESTU

22.12.2014

\"\"/

V okviru Božično-novoletnega sejma na novomeškem Glavnem trgu je naš Lions klub pripravil stojnico, na kateri smo mimoidočim predstavili naše dobrodelne akcije, naše delo, prizadevanja za lažje in lepše življenje ljudem v stiski. In naša stojnica je bila ena tistih z največ obiskovalci. 

Z obiskovalci smo klepetali, ponudili domače dobrote: piškote, pecivo, rulade, domač dolenjski kruh, belokranjsko pogačo, in narezali domačo salamo, pršut, šunko, in natočili kakšen deciliter dobrega vinca. Našim zvestim donatorjem, ljudem dobre volje, ki z nami že leta sodelujejo, da skupaj pomagamo pomoči potrebnim, smo se toplo zahvalili za vso pomoč in sredstva, ki jih prispevamo posameznikom in organizacijam, ki pomoč potrebujejo. In se seveda priporočili za sodelovanje tudi v prihajajočem letu. Hkrati smo v poseben nabiralnik zbirali tudi prispevke, ki jih težko pričakuje zelo bolna deklica. 

Z veseljem smo del nove praznične podobe novomeškega Glavnega trga, ki počasi, pa vendarle, dobiva pravo podobo. In veseli podpiramo takšne sejme in dogajanje na Glavnem trgu. 

Naš klub sicer deluje že 22-to leto, ves čas se aktivno vključujemo v programe pomoči slepim in slabovidnim, slušno prizadetim, materialno ogroženim družinam, otrokom in otrokom s posebnimi potrebami ter pomagamo pri odpravljanju posledic naravnih nesreč na Dolenjskem in širše. In še bomo pomagali. Hvala vam za pomoč in podporo, pomagajmo skupaj še naprej.

Srečno v 2015!

Scroll to Top