Lions Club

Pripravljamo: TRADICIONALNI DOBRODELNI BAZAR, Qlandia NM, 3. decembra 2016

20.11.2016

\"\"/

Lepo vabljeni, da za božično-novoletne praznike skupaj obdarujemo drugače.

Naredimo dvojno dobro delo. 

 
V Qlandii Novo mesto bomo namreč v soboto, 3. decembra 2016, postavili stojnico z darili za Miklavža, božič in novo leto. Izberite kakšnega, v zameno prispevajte dar za otroke in mladostnike iz dolenjske regije.

Prek Društva za razvijanje prostovoljnega dela (DRPD Novo mesto) bomo pomagali otrokom, ki so socialno izključeni ali živijo na socialnem robu. Razveselili boste dvakratno. Tiste, za katere zbiramo in svoje najbližje. 

Društvo za razvijanje prostovoljnega dela (DRPD) svoje poslanstvo na področju socialnega varstva uresničuje predvsem z obsežnimi programi za otroke, ki so socialno izključeni. Več kot 200 otrok iz različnih družbenih skupin iz Novega mesta in bližnje okolice je vsak dan med 12. in 18. uro vključenih v tri dnevne centre, kjer jim nudijo učno pomoč, vključujejo se v socialne, športne in kulturne delavnice, na voljo jim je računalniška delavnica. In kar je najpomembnejše, imajo možnost in priložnost aktivno preživljati prosti čas. Verjamemo, da bodo omenjeno obliko pomoči prepoznali kot vrednoto in zrasli v odgovorne ter poštene odrasle. Dobro je tisto, kar združuje. 

Scroll to Top